Ecografía 3D/4D

Mitjançant l’ecografia 3D s’obtenen imatges tridimensionals en format de fotografia. L’ecografia 4D consisteix en la realització d’un vÍdeo en temps real de les imatges tridimensionals, visualitzant la superfície i els moviments fetals.

Aquesta ecografia, que per sí mateixa no tindria valor diagnòstic, dura aproximadament 35 minuts i mai substitueix la resta d’ecografies de control de l’embaràs. No obstant, a Badagine els professionals que la realitcen són metges especialistes en obstetrícia i ginecologia, a diferència d’altres centres on la realitzen tècnics no metges. Així doncs, prèviament a la realització d’aquesta ecografia 3D-4D fem un minuciós estudi de l’anatomia fetal per descartar possibles altreracions i malformacions que poguessin haver passat desapercebudes fins aquest moment.

ec

Al finalitzar la sessió s’entregarà un CD amb les imatges i el vídeo. Si per la posició del bebè, quantitat de líquid amniòtic, obesitat o altres circumstàncies no fos possible obtindre imatges de suficient qualitat, es citarà novament per repetir-la.

Si ho desitja pot sol.licitar visita per telèfon,email o pel formulari de contacte.