Professionals

Dr. N. Barazi

El Dr N. Barazi és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Granada amb la qualificació d'Excel·lent. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia a l'Hospital Vall d'Hebron, és membre de la SECOG (Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia).

Dr. N. Barazi

Fundador del nostre centre, es dedica a l'atenció de la dona en les diferents etapes reproductives, des de l'adolescència fins a la maduresa, incloent el tractament de la dona embarassada i durant la menopausa.

Compta amb una àmplia trajectòria professional, compaginant l'assistència a la sanitat pública i privada. Els seus trenta anys d'experiència es caracteritzen pels excel·lents resultats i èxits professionals, basant el seu treball en la cura de la salut i la prevenció de malalties, així com en el tractament de la patologia quan aquesta apareix.

Dr. D. Barazi Del Pino

El Dr D. Barazi del Pino és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'Excel · lent.

Especialista en Obstetrícia i Ginecologia, és màster en competències mèdiques avançades, ginecologia oncològica i patologia mamària, per la Universitat de Barcelona al 2012.

Dr. D. Barazi

Membre de la SEGO (Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia) i la SESEGO (Secció d'Ecografies de la SEGO). Destaca la seva formació en ecografia obstètrica i ginecològica (títol d' ecografista Nivell III de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia), control d'embaràs d'alt risc, així com en cirurgia mínimament invasiva per laparoscòpia i histeroscòpia (Hospital Universitari de Bellvitge).

Disposa d'una avançada formació que ofereix un servei complet d'obstetrícia i ginecologia, cobrint totes les àrees de l'especialitat: obstetrícia d'alt risc, diagnòstic prenatal, ecografia obstètrica i ginecològica, cirurgia ginecològica inclosa la mínimament invasiva (laparoscòpia i histeroscòpia), sòl pelvià, patologia mamària i medicina reproductiva.

Compta amb nombrosos treballs publicats en revistes i llibres d'àmbit nacional i internacional, sent convidat com a ponent, moderador o membre del comitè científic en congressos i cursos de la seva especialitat.