Serveis i instalacions

Comptem amb ecògrafs, histeroscopi, monitoratge fetal antepart així com altres mitjans requerits, fet que ens permet oferir les millors expectatives pel que fa a capacitació científica, tècnica i humana.

Un dels pilars sobre els quals ens basem és oferir la innovació i la introducció contínua de millores, fruit de la nostra participació en projectes d'investigació.

Serveis
Control d'embaràs i assistència al part
Part natural
Diagnòstic prenatal
Ecografia obstètrica i ginecològica. 3D/4D
Ginecologia general
Anticoncepció
Menopausa
Patologia mamària
Fertilitat
Oncologia ginecològica
Sòl pelvià

Medicina Preventiva: Revisions i reconeixements

El nostre reconeixement està dirigit a aquelles persones que gaudeixen de bona salut ginecològica i no presenten símptomes, per tal d'avaluar el seu estat i prevenir algunes patologies associades al seu sexe, edat, hàbits i història clínica.

Al finalitzar les proves, el metge farà una valoració general i l' indicarà algunes actuacions que puguin ser necessàries en funció dels resultats. El pacient rebrà l'informe definitiu amb les recomanacions a seguir.

Per què Badagine?

Clínica Ginecològica Badalona compta amb professionials de primera línia, recolzats per infraestructures i tecnologia d'última generació. Estem preparats per oferir un diagnòstic integral, complet i totalment personalitzat, a més d'atendre'l en cas que la seva revisió mostrés alguna alteració.